Kawa ziarna
ORYGINALNY SMAK NIEZRÓWNANA JAKOŚĆ.
Mokador mieszanka ziaren do stosowania w kawiarni jest wynikiem doświadczeń nagromadzonych przez lata, która łączy umiejętność doboru surowca ze sztuką mieszania i prażenia.
Sensoryczne cechy, które pozostają niezmienione, stałość wydajności w filiżance, optymalna wydajność ekstrakcji (co oznacza większą ilość kawy), to są unikalne cechy Mokador, mieszanek espresso.
Mokador mieszanka ziaren do stosowania w automatach vendingowych jest specjalnie stworzona do stosowania w automatycznych dozownikach, specjalistów w zielonym sektorze kawowym, który powstał, aby odpowiednio mieszać różne odmiany kawy.
CStałość i wydajność kubka z optymalną wydajnością ekstrakcji oznacza większą liczbę kaw w filiżance.
Mokador łączy:
STAŁA SENSORYCZNA JAKOŚĆ
STAŁA WYDAJNOŚĆ W FILIŻANCE
OPTYMALNA WYDAJNOŚĆ EKSTRAKCJI
Dodaj komentarz